In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. kat-lijn vzw adoptie - opvang - sterilisatie Erkenningsnummer: HK30216070 Bel ons: 0468 569 372 kat-lijn vzw is een groep enthousiaste vrijwilligers die het leven van katten, en dan vooral het lot van zwerfkittens, wil verbeteren. Hier vind je een overzicht van alle katten die we momenteel in het café hebben of verder naar onder kan je de geadopteerde katjes vinden. 03-457 19 60 't Poezennestje Roerdomplei 32 2950 Kapellen. Wat begon met het voederen van deze dieren draaide snel uit op het opvangen en verzorgen van zieke katten. Misschien ben je opzoek naar een maatje, je hebt tijd over, je bent veel thuis, je werkt thuis, je zoekt een maatje voor je ander huisdier , of je gunt een kat een beter leven bij jou in plaats van op straat. Zo komt de kat in een asiel terecht!Bekijk alle voor en nadelen VOORDAT je een kitten of kat aanschaft!. Kat Zoekt Thuis werd opgericht door een aantal gepassioneerde mensen die zich bekommerden over het lot van zwerfkatten.

Bij elk katje kan je een uitgebreid profiel lezen met meer info over hun voorkeuren en welke thuis ze zoeken. Kat Zoekt Thuis werd opgericht door een aantal gepassioneerde mensen die zich bekommerden over het lot van zwerfkatten. Wat begon met het voederen van deze dieren draaide snel uit op het opvangen en verzorgen van zieke katten. Den Dierenvriend Jean Notéstraat 2 2650 Edegem tel.

Al onze dieren zijn gevaccineerd, gechipt, ontwormd en ontvlooid. Heeft u interesse in de adoptie van een kitten?

Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Sommige mensen stellen zich wel eens de vraag of een kat adopteren zinvol is, of waarom je dit zou doen.

03-232 32 20.

Er zijn verschillende redenen te bedenken waarom je een kat kunt adopteren. Wij geven asieldieren een nieuwe thuis. Lees hier meer over de adoptieprocedure of vul het aanvraagformulier voor de adoptie van een kitten in. Het kittenseizoen loopt ondertussen ver ten einde.

We richtten samen een kattenasiel op waar de dieren niet in een gebouw in hokken zitten, maar waar ze bij opvanggezinnen verblijven tot ze geadopteerd worden. Asielen Antwerpen. 2 per hok) Antwerpen: 9,5 € solitair verblijf per kat/nacht (was 8) en 8 €voor gezamenlijk verblijf per kat/nacht (was 7). voor het adopteren van een hond of kat, of om je geliefde ... Kontich: 12,00 € XL verblijf per kat/nacht, 2de kat in zelfde hok halve prijs (max. Ze hebben altijd een volledige check-up gehad bij onze dierenarts. Volg ons op Facebook Kattenbemiddeling Onze dieren worden geregistreerd en krijgen ieder een eigen contractje.

We hebben ook een aantal volwassen katten en stalkatten… Een kitten of kat wordt soms aangeschaft zonder nadenken?Later wordt deze kat dan ergens gedropt om allerlei redenen.Omdat het baasje op reis ging of verhuisde, echtscheiding, allergie, de komst van een baby. Asielen in de provincie Antwerpen

We hebben momenteel vooral volwassen katten en nog te socialiseren kittens in opvang. Dierenbescherming Antwerpen Vosseschijnstraat 88 (Kaai 190) 2030 Antwerpen tel. Kat adopteren uit een dierenasiel?.

Coördinatie Antwerpse Dierenbescherming (CAD) 03 440 05 48. Honden, katten, knaagdieren, vogels en weidedieren. Daar het erg stressvol voor katten is om op de foto gezet te worden en veel van de katten die wij binnenkrijgen wat schuw kunnen zijn in het begin, hebben we er voor gekozen om niet alle katten afzonderlijk op de foto te zetten. Wij hebben continu meerdere katten en kittens ter adoptie. U wilt een kat adopteren? Vanaf 9 weken leeftijd zijn onze katten gecastreerd en gesteriliseerd. Home » Adressen » Asielen » Antwerpen Asielen in Antwerpen.